Spoelder AK

Disclaimer website Spoelder & Spijkerman

Website

De website spoelderak.nl van Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman is met de grootst mogelijke zorg ingericht. Ondanks dat zijn onvolkomenheden nooit uit te sluiten. Wanneer u onjuistheden op de site ontdekt, laat u het dan a.u.b. weten via info@spoelderak.nl De content wordt dan zo snel mogelijk aangepast.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopiëren van deze website of gedeelten ervan is alleen toegestaan, wanneer vooraf schriftelijke toestemming van de auteurs en makers van de beelden is verkregen. Toestemming voor gebruik van teksten of afbeeldingen is aan te vragen via info@spoelderak.nl

Verantwoordelijkheid gebruiker

Gebruik van informatie die via deze website is verkregen, is volledig voor verantwoording van de gebruiker. Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor nadelige gevolgen of schade door eventuele onvolledige of onjuiste informatie die is gevonden via deze website, of op externe websites die via spoelderak.nl zijn bereikt.

Vragen en opmerkingen

Hebt u andere vragen of opmerkingen naar aanleiding van uw bezoek aan deze website? We horen dat graag! Neemt u a.u.b contact met ons op.


Henri Spijkerman en team

------------------------------------------------------------------------------------------------

Colofon

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Administratie- en Belastingadvieskantoor Spoelder & Spijkerman © 2013